CRIDA A LA SOLIDARITAT

Des del CSO La Chispa i l’Assemblea de suport a aquest, fem una crida a la solidaritat amb la defensa d’aquest espai okupat ja fa 9 anys a Lleida.

Han estat molts mesos de procés judicial que han acabat amb la sentència de desallotjament. Ara estem a l’espera de que la sentència es faci ferma, però no ens esperarem de braços creuats; el CSO La Chispa segueix en funcionament i seguirà així fins que nosaltres vulguem.

En aquest espai polític volem que les idees de suport mutu i solidaritat siguin una realitat, i creiem en la seva força. Per això us demanem a totes aquelles persones que us sentiu afins a aquest espai que estigueu atentes a les properes convocatòries i que porteu a la pràctica la solidaritat com considereu.

Salut, okupació i resistència!

CSO La Chispa (Lleida), 18 d’abril de 2017.

LLAMADA A LA SOLIDARIDAD

Desde el CSO La Chispa y la Asamblea de apoyo a éste, hacemos un llamamiento a la solidaridad con la defensa de este espacio okupado hace 9 años en Lleida.

Han sido muchos meses de proceso judicial que han acabado con la sentencia de desalojo. Ahora estamos a la espera de que la sentencia se haga firme, pero no nos vamos a esperar de brazos cruzados; el CSO La Chispa sigue en funcionamiento y seguirá así hasta que nosotros queramos.

En este espacio político queremos que las ideas de apoyo mutuo y solidaridad sean una realidad, y creemos en su fuerza. Por eso os pedimos a todas aquellas personas que se sienta afines a este espacio que esté atentos a las próximas convocatorias y que lleve a la práctica la solidaridad como considere.

Salud, okupación y resistencia!

CSO La Chispa (Lleida), 18 de abril de 2017.

Anuncis