Avui, dia 24 de novembre de 2017, s’ha celebrat la manifestació de suport al C.S.O. La Chispa, desallotjada i enderrocada ahir al matí per part dels Mossos d’Esquadra i l’empresa BBiosca. La mobilització ha començat amb un centenar de persones cap a les 19.30 h des de Plaça Europa tallant la rotonda amb pancartes i crits. Ha avançat per Alcalde Porqueres i Prat de la Riba fins a la Plaça Ricard Vinyes. Durant el recorregut s’han pintat bancs i immobiliàries, s’han llençat boles de pintura i s’han inutilitzat alguns dels caixers pels quals s’ha passat. Al terra de la Plaça Ricard Vinyes s’hi ha dibuixat un enorme símbol okupa i s’ha llegit el comunicat. S’ha tornat a Prat de la Riba i en girar al carrer de la Llitera, de cop, els Mossos d’Esquadra (que durant tot el recorregut han seguit la manifestació amb 4 o 5 furgons) han intentat rodejar el grup amb la intenció de detenir a gent i han carregat contra algunes persones, fet que ha dispersat la protesta.

Posteriorment, la policia ha estat donant voltes per la zona del centre de la ciutat buscant a les manifestants i han identificat a algunes persones. No hi ha hagut cap detenció.

Comprovem, un cop mes, com la policia fa de braç armat del poder, servint els interessos de les empreses, reprimint les iniciatives que el denunciant i que tracten de construir alternatives.

Durant deu anys, el C.S.O. La Chispa ha sigut una d’aquestes iniciatives i ni el desallotjament d’ahir ni l’actuació policial d’avui podran parar les nostres ganes de continuar endavant.

Volem donar-vos les gràcies a totes les persones que heu participat en les accions d’aquests dies tan intensos. Si teniu algun dubte o voleu compartir amb nosaltres entorn de tot el que hem viscut, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. La solidaritat és la nostra millor arma.

LA CHISPA VIU! DEU ANYS D’OKUPACIÓ NO S’ESBORREN AIXÍ COM AIXÍ!

Anuncis