Assemblea Llibertaria de Lleida

Des de l’Assemblea Llibertària de Lleida volem mostrar el nostre suport enfront del possible desallotjament de la Chispa i ens solidaritzem amb totes les persones que viuen i participen en aquest espai alliberat. Des de fa més de nou anys el CSO La Chispa ha sigut un referent de l’anarquisme i l’okupació a Lleida, donant cabuda a diversos actes, trobades, concertss… i treballant per l’autogestió. Tanmateix, és víctima del creixement massiu de la ciutat, que devora l’Horta per imposar la construcció d’espais de consum i per a l’especulació urbanística. L’empresa immobiliària UA SL. havia deixat abandonats els terrenys de la casa okupada, a l’espera d’un augment del preu del sòl. Una casa que, per cert, s’hauria esfondrat si ningú l’hagués mantingut, tal com sí que han fet els seus habitants. Ara, a més a més, UA SL. reclama a les condemnades una elevada multa per suposats danys a l’edifci, tot i que és sabut que tenen la intenció de demolir-lo.

Un altre cop veiem com la propietat privada i els benefcis econòmics passen per sobre de la construcció d’una vida alternativa basada en l’autogestió, l’horitzontalitat i la defensa del territori. És per això que reivindiquem l’okupació com a una eina política que serveixi per organitzar-se de forma comunitària i igualitària amb el fi de transformar la societat; i per crear espais alternatius al capital, on poder conviure, treballar, formar-se i relacionar-se de manera diferent. Rebutgem el desallotjament de la
Chispa, les lleis que emparen l’especulació i la societat que utilitza l’habitatge i la necessitat d’un sostre com un negoci.

La Chispa no es desallotja!

Juny de 2017

https://t.co/kkhVzvPTuX

Anuncis